Vizon İle Harika Renk Kombinleri

0
4574

Son zamanlarda sıkça karşılaşılan ve karakterli havasıyla insanları cezbeden bir vizon, kombin edilen renk ile şekillenen bir renk olma özelliği taşıyor. Peki vizonu hangi renklerle kombinlemek daha doğru olur? İşte detaylar…

SARI

Vizon rengi koltuk takımı ile birlikte kullanılan sarı renk halı, yastık, perde gibi detaylar mekana canlılık katmakla birlikte sıradışı bir alan hayal edenler için mükemmel bir seçenek olabilir.

KAHVE VE BEJ

Görenlerin hayran kalacağı bir mekan hayal edenler ve klasikten vazgeçemeyenlerin tercihi vizon ile kahve ve tonlarıdır. Hatta ahşap mobilyalar ile kombin edilmiş bir koltuk takımı mekanı daha nezih gösterir. Başka bir alternatif ise koyu kahve cam mobilyalardır.

BEYAZ

Vizon rengi koltuk takımı ile salonun fazla monoton olmasını engellemek için tekli koltukları veya sadece kanepeyi bu renk seçip beyaz veya açık bej renkte koltuklarla ortam boyut kazanabilir.

PEMBE VE FUŞYA

Mekanın romantik ve aynı zaman da şık olmasını isteyenler için açık tondaki vizon ve pembe ve fuşya değişik bir fikir olabilir.

VENGE

Vizon rengi ile kullanılabilinecek bir başka renk venge. Venge rengi ile sadelikteki şıklığı yakalamak mümkün. Bu iki renk mekanda uyumu ile doğallığı temsil edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 8 + 2 =