Evinizin Havasını Değiştiren Beton Objeler

0
4827

Evin havasını değiştiren beton objeler, yaşam alanlarında daha doğal ve estetik bir görüntünün oluşabilmesini sağlayacaktır. Son yıllarda pek çok yaşam alanında sıkça rastlayabileceğimiz beton objeler, doğallığı ve minimalliği çağrıştırması sebebiyle göz hoş gelebiliyor. Evinizin tamamında beton objelere yer vererek radikal bir değişim oluşturabileceğiniz gibi, minimal beton tasarımlar yerleştirerek yaşadığınız yere farklı bir hava katabilirsiniz.

1- Beton Duvar Rafları

Evin havasını değiştiren beton objeler içerisinde yer alan duvar rafları, yaşam alanlarına soğuk bir hava katabilecektir. Duvarlara tekli olarak monte edebileceğiniz bu raflar genellikle minimalist tasarımlar için tercih edilebilmektedir. Yaşam alanlarında çok soğuk bir görünümün oluşmasını istemeyen kişiler, bu raflarda renkli ve ahşap objeler kullanarak ağır görüntüsünü kırabilecektir.

2- Beton Saksı Objeler      

Beton saksı objeler, doğal bir görünüme sahip olabilmesi ve mini formda olması sebebiyle tüm dekorasyon türlerinde rahatlıkla kullanılabilecektir. Özellikle geometrik şekillerde tasarlanmış mini saksılar, evlerde sıra dışı bir dekorasyon görünümü elde edilebilmesini sağlayacaktır. Kişilerin istekleri doğrultusunda saksı objelerde farklı renkler kullanılarak da yaşam alanları renklendirilebilecektir.

3- Beton Mumluk ve Şamdan Tasarımları

Brütalist dekorasyon akımı adı verilen beton obje kullanımı sıklıkla mumluk ve şamdan objelerde tercih edilebilmektedir. Ortama romantik bir hava katmak için tercih edilen bu ikilide beton objeler tercih edildiğinde, daha karakteristik bir dekorasyon elde edilebilecektir. Geometrik şekillerle oluşturulan şamdan ve mumluklarda özellikle siyah ya da gri tonları kullanıldığında soğuk ve estetik bir tarz yakalanabilecektir.

4- Beton Aydınlatmalar

Evin havasını değiştiren beton objeler içerisinde yer alan beton aydınlatmalar, sade bir dekorasyonu hareketlendirerek tamamlayan eşsiz bir seçim olabilecektir. Farklı şekil ve tasarımları bulunan beton aydınlatmalar, minimalist dekorasyonun öne çıkarılması ve maksimalist tasarımların dengelenmesi açısından tercih edilebilmektedir. Beton aydınlatmalar renk içeriği bakımından da zengin seçeneklere sahiptir.

5- Beton Sehpalar    

Beton sehpalar, hem görünüm bakımından hem de kullanışı açısından dekorasyonda tercih edilebilecek bir üründür. Sehpa tasarımlarında beton modellere yer vermek, dekorasyonda doğal ve duru bir görünüm oluşturulabilecektir. Beton sehpalar oldukça kullanışlı olmasının yanı sıra deformasyonlara karşı oldukça dayanıklı olabilecektir. Üzerinde özgün tasarlanmış objeler kullanılarak hareketlendirilebilecektir.

6- Beton Biblolar

Beton biblolar, günümüzde dekorasyonda en çok tercih edilen parçalar arasında yer almaktadır. Betondan tasarlanmış olan ananas, flamingo, heykel biblolar ve vazo gibi biblolar evlerde köklü değişiklikler yapılabilmesini sağlayacaktır. Renkli seçeneklerinde olması sebebiyle estetik ama canlı parçalar kullanmak isteyen kişilerde objelerde aradıklarını bulabileceklerdir.

7- Beton Banyo Aksesuarları

Evin havasını değiştiren beton objeler arasında bulunan banyo aksesuarları banyoda ferah ve iç açıcı bir görünüm elde edebilme konusunda oldukça başarılıdır. Banyoda kullanılan beton sabunluk ve diğer aksesuarlar sıradan ve stabil dekorasyon görüntüsünden uzaklaşarak, daha modern izlere sahip olunabilmesini sağlayacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 69 − = 63