Sade Popüler Kırlent Kılıfları

0
1997

Kırlent kılıfları günümüz modası, sade ve şık olan modellerdir. Kılıflarda kullanılan kumaşlar ve renk seçimi en önemli kriterdir. Popüler olan kılıf modelleri arasında soft renkler var. Kırlent kılıfları için tercih edebileceğiniz çok sayıda renk seçeneği ile birlikte, sade ve düz olanları alabilirsiniz. Modellerde kare, dikdörtgen gibi ölçüler de seçenekler halinde oluşturulmuştur. Kırlent kılıfının tamamen istediğiniz gibi olması için kumaş dokusu, renk ve ölçüler sizin seçiminize bırakılmıştır.

45*45* Kırlent Kılıfları

En ideal ölçüler arasında 45’e 45 ölçülerinde olan kare şeklinde kırlent kılıfları var. Kullanımı pratik ve kolaydır. Ürünleri belirlemeden önce ölçü konusunda incelemenizi yapmanızı, doğru ölçüleri tercih etmenizi öneririz. Kare şeklinde olan kırlent kılıfları orta boy bir kırlenti rahatlıkla içine alır. Ayrıca farklı ölçüler için de seçenekler sunulabilir. Tamamen sizin için uygun olan kırlent kılıfları kolaylıkla satın alınabilir. Ölçü bilgilerini ürün detaylarında görebilirsiniz.

Rengarenk Kırlent Kılıfları

Son dönemin en çok tercih edilen dekorasyonları arasında kırlent var. Birden fazla kırlentin farklı renkler ile bir araya getirilmesi ile şıklık yakalanıyor. Sade ve şık olan modellerde ise dekorasyonda hem modernlik hem de şıklık sağlanıyor. Kırlent kılıfları renkleri seçiminde, günümüzün modası olan soft renkleri tercih etmenizi öneriyoruz. Desensiz olan modeller, sade ve modern durduğundan öneriliyor. Sade ve modern bir dekorasyonun olmazsa olmazı olarak kırlent kılıflarının soft renkleri gösteriliyor.

  • Mint Rengi: Spor şıklık sevenler için mint rengi seçim olarak verilmiştir. Çok koyu ya da çok açık bir renk istemeyenler, arada olan bu rengi tercih edebilir.
  • Hardal Rengi: Kırlent kılıflarında tercih edilen bir diğer renk ise hardal rengi oluyor. Daha açık bir renk olmasının yanı sıra dikkat çekici bir renk olduğunu söyleyebiliriz.
  • Mavi: Mavinin her tonu modern bir görüntü sunacaktır. Sade bir seçim yapmak isteyenlere özel mavi renginin de sunulan kırlent kılıfları arasında olduğunu göreceksiniz.
  • Bordo: Olmazsa olmaz dediğiniz renkler arasında yer alıyor olabilir. Bordo renkte olan kırlent kılıfları da severek kullanabilecekleriniz arasında. Dikkat çekici ve şık.
  • Siyah: Spor bir modernlik arayışı için siyah mutlaka akıllara gelir. Siyah rengi hem kullanışlı hem de kir göstermeyen bir renk seçimi olacaktır.
  • Ekru: Sadeliği renklerde de yansıtmak isteyenlere özel bir renktir. Sade renk seçimleri ile kullanılan alanda saf ve dinlendirici bir esinti de yaratır. Ekru renk seçimini kırlent kılıfında yapabilirsiniz.
  • Kırçıllı füme: Kırlent kılıflarında kırçıllı seçim, füme rengi ile oluyor. Kırçıllı füme rengi, kullanışlı ve dikkat çekicidir. Sadeliği ve kalitesi ile dikkat çekmesini istediğiniz kırlent kılıfları için tercih edebilirsiniz.

Kare boyutunda sunulan kırlent kılıflarında çok sayıda renk seçeneği olduğundan tamamen kişisel zevklere göre hareket edilebilir. Herkese hitap edecek renk ve dokuların oluşturulmasına özen gösterilmiştir. Siz de seçiminizi kolaylıkla yaparak satın alabilirsiniz.

Dokuma Kırlent Kılıfları

Kırlent kılıflarının terletmeyen yüzeyinin olması, dokuma kumaştan yapılarak sağlanmıştır. Kaliteli bir şeklide kumaş seçimi yapılarak, günlük hayatın içinde kırlentlerin kullanımının konforlu olması sağlanabilir. Kırlent kumaşları kolaylıkla kirlenmez ve aynı zamanda cildi rahatsız etmez. Dokuma kumaş ile yapılan kırlentlerde, fermuar detayları özenle oluşturulmuş ve rahatsız etmemesi sağlanmıştır. Özenle hazırlanan kırlent kılıfları için rahat kullanım ilk sırada yer almıştır. Gönül rahatlığı ile tercih ederek siz de dekorasyonda rengarenk kırlent kılıflarını kullanabilirsiniz. Dokuma özelliği kumaşın aynı zamanda uzun ömürlü olması demektir. Dayanıklı olan kumaşlarda solma ya da kopma – pamuklanma olmayacaktır. Makinede yıkanabilir ve aynı kalitede kullanıma devam edilir.

Kırlent Kılıfları Sipariş

Kırlent kılıflarından renk seçimi yaparak hemen sipariş edebilirsiniz. Ürün detayları; ölçüler ve kumaş özellikleri detaylı şekilde verilmiştir. Almak istediğiniz kılıflarda adet belirtip güvenli şekilde sipariş işleminizi oluşturabilirsiniz. Sipariş işlemlerinizin güvenle yapılması sağlanır. Online ödeme işlemlerinin ardından en hızlı şekilde paketleme yapılır ve aynı gün içinde kargoya teslim edilir. Günlük kullanıma uygun ve dekoratif olarak da tercih edilebilecek olan kırlent kılıfları için uygulanan indirimleri kaçırmayın. Yapılan indirimler ile avantajlı şekilde sipariş verebilirsiniz. Ürünlerin size en hızlı şekilde ulaşması sağlanacaktır. Dilerseniz siz de hemen sipariş verebilirsiniz.

Trendyol Satış Linki: https://www.trendyol.com/hepbaby/hardal-dokuma-kare-kirlent-kilifi-45cmx45cm-p-96616740

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 20 − 12 =