Siyah Dekorasyon Yapmanın Sırları

0
4126

Marjinal renklerden biri de şüphesiz siyah. Asil duruşunun yanı sıra mobilya için cesaret gerektiren bir seçim olan siyah, eşlik edecek detaylar ile ortamı fevkalade bir hale dönüştürebilir. Peki siyah bir dekorasyona nereden başlamalı ve nasıl kombin edilmeli? İşte siyah dekorasyon yapmanın sırları…

DUVAR
Mimarların kurallarından biri de “mobilya koyu ise duvar açık olmalı” unsurudur. Buradan yola çıkarak duvarları açık renge boyatmak akıllıca olur. Ancak yalnız bir duvarı siyaha boyatmak da mekana hareket katar.

AKSESUARLAR
Siyah mobilya için metalik aksesuarlar tercih edilebilir. Bir başka seçenek ayna kaplamalı mobilyalardır. Doğru açı ile konumlandırılan ayna kaplamalı mobilyalar mekanı daha aydınlık ve modern gösterecektir. Bir başka seçenek ise kırmızı ve beyaz ile kombine edilmiş aksesuarlardır. Cesur bir oda tercih edenler için harika bir alternatif olabilir.

HALI
Koyu mobilyaya en çok yakışacak renk açık renkteki halılar olduğu kadar, post şeklindeki halılar da mekana farklılık katabilir.

TEKSTİL
Siyah mobilyalarla sofistike bir mekan hayal edenler için renkli yastıklar altın veya gümüş çizgili tekstil ürünleri en ideal tercihtir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 9 + 1 =