Kendin Yap Saksı Modelleri

0
5049

Birbirinden özel bitkilerin güzel görünümlü saksılar içerisinde durması, hem bakımlarını kolaylaştırır hem de dekoratif görünüm sağlar. Kendin yap fikirleri içerisinde saksı modelleri benzersiz detayları beraberinde getiren özellikleriyle ön plana çıkıyorlar. Geri dönüşüm ürünlerinden tamamen zahmetsiz bir şekilde oluşturulabilecek detaylara sahip olan kendin yap saksı modelleri için kullanılabilecek çok sayıda farklı seçenek mevcuttur. Her biri görünüm açısından etkileyici olduğu gibi aynı zamanda bir o kadar da fark yaratan konsepte sahiptir. Kendin yap saksı modelleri isteğe bağlı olarak her evde bulunabilecek ürünlerden tasarlanabilir.

Kendin Yap Saksı Modelleri Neler?

Bidondan Saksı

Kullanılmayan bidonların kesilip kaplanması sayesinde oluşturulan kendin yap saksı modeli, çiçekler için geniş ağızlı saksı görünümü sağlar.

Lastikten Saksı

Araba lastiklerinin kullanılamaz halde olması durumunda, saksı olarak değerlendirilmeleri mümkündür. İç kısımları toprak doldurularak lastik üzerine beyaz renk vb. boya yapılması özel saksılar oluşturmaya olanak sunar.

Demlikten Saksı

Eskiyen demlikleri atmak yerine saksı olarak kullanmak büyük bir tasarruf sağlar. Hem kolay hem de sıra dışı görünümleri elde etmede etkilidir.

Yoğurt Kovasından Saksı

Geri dönüşüm kendin yap fikirleri arasındaki en özel seçeneklerden biri yoğurt kovasından saksı fikridir. Dış kısımlarının kaplanmasıyla beraber oluşan saksı görünümü daha belirgin olarak ön plandadır. Yoğurt kovasıyla hazırlanan saksılar her alanda kullanılabilirler. 

Kola Şişesinden Saksı

Atılacak boş kola şişelerinin saksı olarak değerlendirilmeleri oldukça dekoratif bir görüntü sağlar. Dışları altın, gümüş ve benzer renklerle kaplanarak saksılarda elit hava kolaylıkla oluşturulabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha + 13 = 14