2019 Ev Dekorasyonu Aksesuarlarında Yeni Moda

0
1863

Evlerin dekorasyonundaki en önemli detayların başında hiç şüphesiz aksesuarlar baş sıralarda geliyor. Sahip oldukları tasarımlar sayesinde hem şık hem de oldukça hoş görünüme sahip olan alanlar elde etmede etkililer. Vazgeçilmez derecede özellikleriyle ön plana çıkan aksesuar seçimlerinde standartların dışındaki tasarımlar gözde haline gelmiş durumdalar. Yeni moda aksesuar modelleriyle, ev dekorasyonlarınıza hiç olmadığı kadar büyük fark katabilmeniz mümkün.

Standartların Ötesinde Aksesuar Tercihleri

1-El Yapımı Aksesuarlar

Dekorasyona doğallık ve emek katmak için mevcut el yapımı aksesuarların tamamında başarılı sonuçlar elde edilir.

2-Sürrealist Tablolar

Tablolar, her ev için çok özel ve özgün dekor ayrıntılarıdır. Sürrealist tablo seçimler aksesuarlar arasında en çok talep edilen ürünler olarak fark yaratırlar.

3-Biblolar

Fantastik görünüme sahip olan biblolar, dekorun en özel parçaları. Yeni moda tarzda ihtiyaçlarına uygun olarak seçim yapmak isteyenler için biblolar olmazsa olmazlardan biri.

4-Renk Renk Yastıklar

Birbiriyle uyumlu veya uyumsuz olmaları fark etmeksizin, renk renk yastıklar aksesuar olarak kullanılabilirler.

5-Fark Yaratan Lamba Tasarımları

Lambalar, her alanda görsel detaylar oldukları gibi önemli birer aksesuar olarak tanımlanabilirler. Fark yaratan lamba tasarımları sayesinde görünümleriyle ilk andan itibaren etkileyici detayları barından seçimler yapılabilir. 

6-Işıltılı Vazolar

Vazolar, her ne kadar arka planda kalıyor gibi görünseler de dekorun eşsiz seviyede fark yaratan üyeleridirler. Işıltılı vazo seçimleri aksesuarlarda yeni modanın en iyilerinden biri olarak ön plana çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 87 − = 79