Evlere Fonksiyonellik Katan 7 IKEA Ürünü – En kullanışlı IKEA ürünleri

0
3015

İsveçli mobilya üreticisi IKEA, dünyanın dört bir yanına en özel ürünleri sunuyor. Fonksiyonellik açısından oldukça pratik fikirleri beraberinde getiren tasarım ürünleri sayesinde tam anlamıyla beklenen ev rahatlığını sağlayan özelliğe sahip. Evler için fonksiyonel açıdan gelişmiş olanakları beraberinde getiren IKEA’nın özel 7 ürünüyle, siz de evinize fonksiyonellik açısından artılar katabilirsiniz.

Fonksiyonel 7 IKEA Ürünü

PAX Gardırop ile Ergonomi

PAX serisinin gardırop tasarımları bir hayli fonksiyonel özelliklere sahip. Eşyaları ayırabilmede rahatlık sunduğu gibi ergonomik yapılarıyla da büyük avantajları beraberinde getiriyor.

BOSNAS Ayak Uzatma Taburesi Rahatlık Vaat Ediyor

Günün yorgunluğunu atarken ayakların uzatılabileceği bir yardımcı eleman olan BOSNAS ayak uzatma taburesi, saklama gözüne de sahip. Mevcut olan saklama gözü sayesinde pratiklik sağlıyor.

GARNES Kapı Aynası

Duvarda yeri olmayanlar için özel tasarım ürünü olan kapı aynası, hemen her oda için kullanıma uygundur.

RASKOG Servis Arabası

Servis arabaları, istenen her alana yemeklerin taşınabilmesine olanak sağlayan özellikleri sayesinde tam anlamıyla benzersiz fonksiyonelliğe sahipler.

KALLAX 12 Bölmeli Raf Ünitesi

12 bölmeden oluşan raf ünitesi, KALLAX serisini özel hale getiriyor. Fonksiyonel açıdan rahatlıkla kullanılabilir özellikte olmasıyla, istenilen düzenin oluşturulmasına olanak sağlıyor. 

EKTORP 2’li Kanepe

EKTORP serisinde sunulan 2’li kanepe seçeneği tasarımıyla görünümüyle hoş detaylar içerdiği gibi çok da ayrıcalıklı bir tercih. Hem rahat hem de fonksiyonel özelliğe sahip. Farklı odalarda kullanışlı özelliğiyle ön planda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 46 − 42 =