Eski Tarz Objelerle Şık Stil Oluşturma Rehberi

0
2224

Eski tarz objeler, geçmişten gelerek yeni nesil dekorasyon fikirlerine ilham veriyorlar. Birbirinden şık ve birbirinden özel tasarıma sahip olan objelerin her biri, oldukça ayrıcalıklı bir görünümü beraberinde getiren yapıya sahipler. Son dönemlerde özellikle pek çok ünlü eve tekrar giriş yapmayı başaran ürünlerle, dekorasyonda benzersiz tasarımların izleri görülüyor.

Eski Tarz Objelerle Stil Farkı Yaratma

Patchwork Puf

Eski dönemlerin eşsiz görünümünü tekrar elde etmek isteyenler için patchwork puf, stile detay kazandırıyor. Rahatlığı ön plana çıkarıyor olmalarının yanı sıra yamalı görünümleri itibariyle son derece özgünler.

3 Ayaklı Lambader

Bir dönem zirve yapmış olan 3 ayaklı lambaderler, sonrasında azalarak bitmiş gibi göründüler. Yenilenmiş modern konseptleriyle ise tekrar geri dönüş yaptılar. Eski tarzı yansıtan en özel objelerden olan 3 ayaklı lambader, şık stil oluşturmaya olanak tanıyor.

Sputnik Retro Avize

Retro görünüme kattıkları havayla tamamen kendilerine özgün detayları içeren Sputnik tasarımlı avizeler, evlerin en dikkat çekici parçaları konumundalar. Sahip oldukları ayrıntıyla birlikte standart avizelerden ayrılan çok özgün detayları mevcut.

Pirinç Çerçeveli Aynalar

Bir zamanlar ihtişamın timsali olan çerçeveli aynalar, şimdi yenilenmiş olan tasarımlarıyla evlerin vazgeçilmezleri arasına eski tarz obje unvanıyla giriş yapmayı başarıyorlar. Pirinç çerçeveli aynalar, ilk zamanlarındaki kadar özel duruşa sahipler.

Eski tarz objelerin kullanımı beklenenden çok daha yüksek etkiye sahip olacağı gibi aynı zamanda görsellik anlamında eşsiz detayları sunacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 56 + = 60