Banyo için Yaratıcı Kendin Yap Fikirleri

0
8302

Banyolar için kendin yap fikirleri son zamanların trendleri arasına girmiş durumda. Yaratıcı seçeneklerden oluşan tasarımlarla birlikte yapacağınız hazırlıklar tam anlamıyla başarılı banyolar hazırlamanızda büyük fark yaratır. Kendin yap fikirlerinin aktif olarak uygulanacağı banyolarda benzersiz bir görünüm sağlamak çok yönlü olarak görünüme katkı sağlar.

Banyo için Yaratıcı Kendin Yap Fikirleri Neler?

Eski Tencereler

Genellikle çöpe atılan eski tencerelerin banyolarda kullanılabilmesi mümkündür. Dışını ve içini kaplayarak kullanabileceğiniz sepete dönüştürebilmeniz sadece dakikalarınızı alacaktır.

Yenilenmiş Ayna Çerçevesi

Ayna çerçevesi görünümünü çok daha klas hale getirmek için maliyet oranı düşük kendin yap fikri değerlendirilebilir. Hoş görünüme sahip taş veya boncuk kullanımı yenilenmiş çerçeveye sahip olmayı sağlar.

Mıknatıslı Şerit

Dolapların ön kısmına yerleştirilecek mıknatıslı şerit, içerisinde tel tokaların koyulabileceği alanlar yaratır. Sürekli olarak yaşanan kayıplar için engelleyici olarak ön plana çıkar.

Paspas

Bastığınızda kendinizi çok rahat hissettirecek paspas, banyolar için kendin yap fikirleri arasında fark yaratan seçenektir. Eski havluların şeritler halinde kesilmesiyle kaydırmaz mata düğümlenmesi paspası hazır hale getirir.

Cam Fanus

Farklı tiplerdeki cam fanus, banyoda sürekli olarak kullanılan araç gereçlerin koyulabileceği alanları oluşturur. Küçük tasarıma sahip olmalarıyla birlikte alandan fedakarlık etme zorunluluğunu da ortadan kaldırır.

Sepetler

Çok sayıda farklı ürünün koyulabileceği sepetlerle birlikte başarılı sonuçların elde edebilmesi mümkündür. Eskiye sepetlerin yenilenmesinde kurdeleler veya eski eşyalar kullanılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 60 − = 50