Ayna İle Dekorasyon Fikirleri

0
2876

Aynalar işlevlerinin yanı sıra, dekorasyon amacı ile de bir çok yerde kullanılır hale geldi. Bazen kurtarıcı obje olan aynalar yanlış kullanıldığında ise evde faciaya neden olabiliyor. Peki aynalar nerelerde hangi boyutta hangi amaçla kullanılmalı? İşte sizler için derlediğimiz ayna ile dekorasyon fikirleri..

EVİN GİRİŞİ

İlk intiba önemlidir. Evinize ilk gelen misafirin evin girişinde kasvetli bir ev ile karşılaşmasını istemezsiniz değil mi? Evin girişini daha ferah daha geniş göstermek istiyorsanız uygun duvara ayna asabilir ya da küçük bir duvarı ayna ile donatabilirsiniz. Yahut girişteki dolabınızın kapaklarını ayna ile kaplatabilirsiniz.

EBATLAR ÖNEMLİ

Aynaların enerjiyi fazlalaştırdığına inanılır. Ancak doğru boyutu seçmek oldukça önemli. Devasa bir boyut ya da çok küçük bir ayna tercihiniz olmasın.

AYNALARIN MUTFAKTAKİ YERİ

2018’in en moda mutfaklarında sık sık ayna ile karşılaşacaksınız. Şıklığı ve zerafeti temsil eden aynalar modern ve gösterişli mutfakların vazgeçilmezi olacak ve bordür olarak kullanılacak.

KORİDORLAR

Koridorlar genelikle pencerelerin bulunmadığı bu nedenle de loş mekanlardır. Hem daha ışık görünmesi hemde geniş bir algı oluşturması için koridorunuza yan yana yerleştirilen bir grup ayna tercih etmeniz çok yerinde olacaktır.

ODALARDA AYNALAR

Odalarda pencere karşısındaki duvara asılacak bir ayna ile odadaki ışığı iki katına çıkarabilirsiniz.

AYNA İLE GELEN ESTETİK

Orta sehpanızı ya da yan sehpanızı tamamen ayna ile kaplatmaya ne dersiniz. Odanıza ışıltı katmak ve modern bir ortam istiyorsanız bu fikri değerlendirmelisiniz.

KLASİK ODALARIN KURTARICISI

Koyu ve ağır renklerin hakim olduğu klasik salonlarda kullanımı ortamı yumuşak bir hava katar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 91 − 90 =