Karabiber İle Sigarayı Bırakın!

0
1979

Sigarayı bırakmak isteyip de bırakamıyor musunuz? Karabiber ile sigarayı bırakmaya ne dersiniz. Evet yanlış duymadınız. Karabiberle sigarayı bırakmanız mümkün. Detaylar makalemizde…

Dünya mutfağında en çok kullanılan baharatların başında karabiber geliyor. Hatta o kadar kıymetli bir baharat ki bir dönem vergiler toplanırken insanlar vergilerini karabiber ile veriyorlarmış. Yemeklerimize muazzam lezzet katan karabiber lezzetinin yanı sıra birçok derde deva. Karabiber ile sigarayı bırakmanız, daha güzel bir cilde sahip olmanız ve stresten kurtulmanız sizin elinizde. İşte sizler için derlediğimiz karabiberin şaşırtıcı faydaları…

SİGARAYI BIRAKMAYA YARDIMCI
Karabiberi ve zerdeçal ikilisini karıştırarak tükettiğinizde sigarayı bırakmanızı kolaylaştırır. Hatta Sağlık uzmanları tarafından sigarayı bırakmak isteyen kişilere özellikle bu karışım tavsiye edilir.

GÖZ ALERJİSİNE FAYDALI
A vitamini bakımından zengin olan karabiberin içinde barındırdığı bu vitamin sayesinde göz sağlığını olumlu yönde etkiliyor. A vitamini gözlere ve göz çevresinde oluşan alerjilere faydalıdır.

STRESİ ÖNLER
Stresle mücadele konusunda oldukça başarılı olan karabiber İçindeki bileşimler sayesinde ruhsal açıdan oluşan gerginlikleri önler.

CİLDE FAYDALI
Karabiber cilt yenilenerek kırışıklık ve benzeri cilt sorunları zamanla giderilmesinde oldukça etkilidir.

ANTİBİYOTİK ÖZELLİK
C vitamini içeren karabiber antibiyotik etkilidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 84 − 81 =