İskandinav Stili Mutfaklar Nasıl Olmalıdır?

0
4009

İskandinav Stili Mutfaklar Nasıl Olmalıdır?

İskandinav stili mutfaklar çoğu kişinin hayal ettiği mutfak dekorasyonudur. Temiz hatlardan oluşan modern görünüme eşlik eden yumuşak renkler, mutfakların benzersiz görünüme sahip olmasını sağlar. İskandinav tarzı stilin en önemli örneklerini mutfaklarınıza taşımak için ipuçlarından yararlanabilirsiniz.

İskandinav Stili Mutfaklar için İpuçları

Uzun Lambalar

Mutfağın aydınlatılması en önemli detayların başında gelir. Doğru şekilde yapılan tercihlerle beraber her zaman çalışma alanı kullanımı en iyi seviyede olur. Uzun lambalar, İskandinav tarzı mutfakların aydınlatmasında sıklıkla kullanılırlar. Mutfakların çeşitli noktalarına yer lambalarının da koyulması etkiyi artırır.

Açık Renk Tonları

Beyaz ağırlıklı açık renk tonları, İskandinav stili mutfakların olmazsa olmaz özelliğidir. Mutfakta şıklığın elden bırakılmamasını sağlayacak olan görünüm detaylarını oluşturan açık renk tonlarıyla tam anlamıyla istenen stilin oluşturulması mümkündür.

Parlak Görünümlü Mobilyalar

Parlak görünümlü mobilyalar, İskandinav şıklığını mutfaklara yansıtma olanağını beraberinde getirir. Görünümleriyle ilk andan itibaren kendilerini fark ettirmeyi başaran özellikteki parlak görünümlü mobilya seçenekleri ile aranan detayların her zaman bulunabilmesi olanağı söz konusudur.

Ahşap Zemin

Ahşap döşemeyle oluşturulan zeminler, İskandinav stili mutfakların olmazsa olmazlarıdır. Görünüm açısından elegan ve zengin tasarımlar olarak ön plana zeminler, stilin tamamlayıcıları konumunda yer alırlar.

Tablolar

Mutfak boyutlarıyla uyum sağlayacak modern görünümlü tablolar, İskandinav stilinin en şık örneklerinin başında gelir. Tasarımların zevke göre seçilebileceği tablolar, mutfakların vazgeçilmezi konumunda değerlendiriliyor olmaları sayesinde her zaman özel bir görünüm detayını oluştururlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha − 1 = 6