Mavi ile Uyumlu 7 Trend Renk

0
3610

Mavi ile Uyumlu Trend 7 Renk

Evlerde kullanılabilecek olan mavi ile uyumlu trend 10 renk sayesinde, dekorasyona büyük bir fark katabilirsiniz. Evinizde çok daha şık ve ferahlatıcı görünümü bu uyumla elde edebilmeniz de mümkün olur. Mevcut renk alternatifleri içerisindeki her renk tamamen beklentilerinizi karşılayacak derecede olmasıyla bilinir. Mavinin sahip olduğu benzersiz ayrıntıyı tamamlama konseptine sahip trend renkler dekorasyona eşsiz seviyede eşlik edecekler.

Trend 7 Renk

Bronz: Mavi ile uyumlu renkler içerisinde en özel renklerin başında gelen bronz trend bir renktir. İki rengin eşleşmesi kusursuzluğu simgeler.

Gümüş: Son dönemlerin vazgeçilmezi gümüş renk farklı renklerde sizleri karşılar. Mavi ile en uyumlu renklerden biridir.

Şeftali: Çift renk görünümünü beraberinde getirecek şeftali rengi, mavinin eşsiz tonlara sahip olmasını sağlar.

Nane Yeşili: Alanlarınıza ayrıcalık katabileceğiniz trend renklerle mavinin buluşması, benzersiz ayrıntıları sunar. Ancak nane yeşili tam anlamıyla şıklığın ve zarafetin göstergesidir. Yemek odaları için iki rengi sıklıkla tercih edebilirsiniz.

Lavanta: Maviyle en uygun renklerden biri lavantadır. Yaşam alanlarınıza canlılık detayını kazandırabileceğiniz mavi ve lavantanın buluşmasıyla aydınlığı artırabilirsiniz.

Siyah: Siyahla birleşen mavi beraberinde güçlü ve cesur bir seçeneği getirir. Yaşam alanlarında elegant uyumu sağlayan renklerin buluşması olarak nitelendirilmektedir.

Kanarya Sarısı: Standart sarı renkten çok daha farklı bir görünümü olan kanarya sarısının mavi ile adeta bütünleşimi zengin görünüme sahip alanlar oluşturmanıza olanak sağlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 41 + = 49