Filli Boya Renk Kartelası

0
7859
Filli Boya Renk Kartelası
Filli Boya Renk Kartelası

Filli Boya renk kartelası ile iç cephelerde en fazla tercih edilen boya markalarından olarak en popüler markalardan biridir. Temizliği kolay olan boya markası, su bazlı boya türü ile en kullanışlı cephe rengini sunmaktadır. Renk seçenekleri çok sayıda olduğundan dolayı boya türünü belirlemenizin ardından kolaylıkla seçilir.

Sizlere sunulan çok sayıdaki renk aralığı dışında boya türü açısından da çeşitli renkleri bulunmaktadır. Bu nedenle Filli Boya ile dekorasyonunuza uygun olan renklerin tercih edilmesiyle şık bir seçim yapılabilir. Filli boya renk alternatifleriyle çok sayıda seçenek sunulmuştur. Özellikle kiremit tonları, yeşil tonları, gri tonları gibi geniş bir aralıkta renkler sunulmuştur.

Filli Boya Renk Kartelası
Filli Boya Renk Kartelası

Filli Boya İç Cephe Renk Kartelası

Filli Boya iç cephe renk kartelası geniş bir yelpazede oluşturulan renklerle kolay bir şekilde seçim yapmak mümkün olacaktır. Evinizin iç görünümünü iyileştirmek ve sağlığını korumak için en basit ve ucuz yöntem ise duvarları boyamaktır. Ev boyamada ilk adım tamamen ruh halinize uygun renkleri keşfetmenizdir. Kırmızı, sarı, turuncu, mavi, yeşil, mor, kahve, gri ve pastel renklerden oluşan bu renk kartelası, sizlere birçok fazla seçenek sunmaktadır. Filli boya en fazla tercih edilen iç cephe renkleri arasında,

  • Filli Boya Andezit renkleri özellikle modern bir dekorasyonda tercih edilen renk tonudur. Renk koyu renklerle ve açık renklerin geneliyle de uyumlu olabilmektedir. Filli Boya gri tonları dekorasyonda çarpıcı renkler kullanılmaya da uygun bir şekilde kullanılabilir.
  • Filli Boya Dağ Kristali rengi daha açık bir renk olarak önerilmektedir. Açık bir renk olduğundan dolayı güneş alan evler için de önerilir ve dekorasyonlarda sade bir görünüm yaratmak için akla gelen renkler arasındadır.
  • Filli Boya Aydan Rengi, boya renkleri arasında çok bilinmeyen bir renktir, görmeye alışık olmadığımız bu renk için daha marjinal ev dekorasyonlarında önerileri sunulmaktadır.
  • Filli Boya İnci Beyaz, temizlenmesi zor bir renk olsa da eve aydınlık katacak renkler arasındadır.

Filli Boya’nın En İyi İç Cephe Boyası Kataloğu

Filli Boya genellikle su bazlı boyaları ile öne çıkmaktadır. Ortalama değişik renk tonları ve şıklık sunar. Uygulanması ve silinmesi de oldukça kolaydır. Filli Boya’nın en iyi iç cephe boyası kataloğu ile bu boyalar hızlı kurur, kokusuzdur ve yüzeylere uygulandığında çevreye zarar vermez. Filli Boya, su bazlı renk kartelalarına geçmeden öncesinde renk tercihlerinde bazı ipuçları bulunuyor.

Filli Boya Renk Kartelası
Filli Boya Renk Kartelası

Bunlardan biri odaların hangi cepheye baktığı, odaların gün içinde aldığı ışık miktarı, hava durumu, aydınlatma sistemleri, mobilyaların ve ev dekorasyon ürünlerinin renkleri, bilgisayar ve cep telefonunuzun çözünürlüğü ve ışığı gibi faktörlerdir.

İlginizi Çekebilir: Asma Tavan Modelleri

Filli Boya Salon Renkleri

Yaşam alanlarınızın konseptini ve enerjisini değiştiren son moda iç cephe boya renkleri ve salon renkleri arasında lüks boya tercihleri, standart mekanları dahi çarpıcı ve akılda kalıcı kılmak mümkündür. Filli Boya salon renkleri ile evinizi daha seçkin, zengin ve özenli gösterecek popüler duvar renkleri arasından seçimleri yapabilirsiniz. Daha zengin bir görünüm için ihtiyacınız olan duvar renkleriyle uzmanı ve en sevilen marka Filli Boya’nın kartelasında sizleri beklemektedir.

Zengin bir dekorasyon için tercih edebileceğiniz, Filli Boya Alaçatı rengi Itır, Hâkî, Rezene, Hibiskus, Rüzgâr, Funda, Kehribar, Andezit, Rezene, Kozmik gibi sıcak, samimi renkler bulunuyor. Salon ve diğer alanlar için tercih edeceğiniz salon renkleri, oturma odası, mutfak gibi fark etmeden birçok renk çeşidi arasından seçim yapabilir ve duvarlarınız için uygulamaya başlayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 2 + 8 =