Bebek Odalarına Şık ve Modern Dolap Fikirleri

0
3501

Bebek Odalarına Şık Dolap Fikirleri

Düzen ve tasarım konusunda evlerin en çok zorlanılan alanları arasında bebek odaları bulunur. Özellikle dolap seçimlerinin yanlış yapılması durumunda hem alanların küçülmesi hem de kullanılabilirliğin azalması gibi olumsuz sonuçlarla karşı karşıya kalınır. Bebek odalarına özel şık dolap fikirleri sayesinde, istediğiniz düzenli görünümü oluşturabilirken bebeklerinizin de ihtiyaçlarına uygun dolapları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Odanın genel havasıyla benzersiz bir uyumun oluşturulması sayesinde her zaman şıklıktan ödün vermeden kaliteli tasarımların hazırlanabilmesi farkı bu sayede eksiksiz olarak sağlanır.

Bebek Odaları için Yeni Dolap Fikirleri

İç Hacmi Geniş Modeller

0-6 yaş grubu arasında bebeklerin eşyaları bir hayli fazladır. Özellikle yeni getirilen giyim ürünleri, hediyeler yapılan alışverişler sonucunda çok ürün birikebilir. İç hacmi geniş ve ürünleri ayırabilmeye olanak sağlayan bebek odası dolapları her zaman çok işlevseldir.

Ergonomik Modeller

Bebek odalarında alan kaplama konusunda zahmetsiz bir tasarıma sahip olan ergonomik modeller, en iyi seçenekler arasında bulunur. Küçük boyutlarıyla kullanılabilirlik açısından fark yaratırlar.

Desenli Modeller

Hem şık hem de kullanışlı bebek dolabı arayışı içerisinde olanlar için, düz renklerin üzerine koyulan desenler görünüme ayrıcalık kazandırır. Göze batmayacak şekilde hazırlanan desenler, odanın görünümünü güzelleştirir.

4 Kapılı Modeller

Tasarımları özel olarak gerçekleştirilen 4 kapılı modeller sayesinde bebek odalarının düzeni tam olarak sağlandığı gibi işlevsel açıdan beklentilerin karşılanması da söz konusu olur.

Minimal Modeller

Sade, elegan ve minimal olarak tasarlanan açık renkli bebek dolapları her anlamda en iyi seçenekler şeklinde değerlendirilirler. Oda düzeni sağlamakla kalmayarak hoş görünüm ayrıntısı sağlama olanakları bulunur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 40 + = 44