Banyonuz İçin Hayat Kurtaran Düzenleyici Tüyolar

0
2974
Banyonuz icin pratik tuyolar

Banyonuz için hayat kurtaran düzenleyici tüyolar ile banyoların daha düzenli görünebilmesi mümkün olabilecektir. Evimizin her köşesinin dekorasyonunun önemli olduğu gibi, banyo dekorasyonu da yaşam alanlarının ferah ve estetik görünebilmesinde etkin bir role sahiptir. Banyo dekorasyonunda sade, düzenli ve şık bir görüntünün hakim olması yaşam alanlarının daha temiz ve duru gözükmesine neden olabilecektir. Özellikle banyoları küçük ve kullanışsız olan ev sahiplerinin, banyolarında düzenleyicilere yer vermesi alandan tasarruf edebilmelerini sağlayacaktır.

1- Banyo Düzenleyici Raflar

Banyonuz için hayat kurtarıcı düzenleyici tüyolar arasında elbette ki raflar ilk sırada bulunuyor. Raflar birkaç kat şeklinde tasarlanması ve pek çok eşyayı rahatlıkla alabilmesi nedeniyle en çok tercih edilen düzenleyicilerin başında gelmektedir. Raflarda duvara monte edilebilecek seçenekler bulunduğu gibi ayaklı formda oluşturulmuş rafları da tercih edebilmek mümkün olacaktır. Düzenleyici rafların raf sayısı bakımından zengin olması, birden fazla aksesuarın yerleştirilebilmesi konusunda ideal bir seçim olacaktır. Düzenleyici raflarda plastik, metal ya da bambu malzeme içeriklerinin tamamı rahatlıkla bulunabilmektedir.

2- Boy Dolapları

İnce ve uzun olarak tasarlanmış boy dolapları, banyonuz için hayat kurtaran düzenleyici tüyolar içerisinde yer almaktadır. İç kısmı raflı olan bu dolaplar ince olması sebebiyle kesinlikle yer kaplamayacaktır. Kapaklı olması ise özellikle özel eşyaların rahatlıkla saklanabilmesini sağlayabilecektir. Boy dolapları, malzeme içeriği bakımından da oldukça uzun ömürlü olabilecektir. Bu dolaplarda istenen raf sayısı içeriklerinin tamamını bulabilmek mümkündür. Pek çok eşyanın saklanabilmesi açısından ideal olan boy dolapları, banyonun ferahlatılmasını ve daha sade görünebilmesini sağlayacaktır.

3- Klozet Üstü Raflar

Çok küçük formda tasarlanmış olan banyolarda, klozet üstü raf sistemleri kurtarıcı bir seçenek olabilecektir. Klozetin arka kısmına monte edilerek kullanılabilen bu raflar iki ya da üç bölmeli olabilmektedir. Raf bölmelerinin yüksek olması sebebiyle, klozet kullanımı sırasında kişilere herhangi bir zarar verme olasılığı da bulunmamaktadır. Geniş raf bölmelerine sahip klozet üstü rafları havlu, şampuan ya da kişisel eşyaların konulabilmesi açısından ideal bir düzenleyici konumundadır.

4- Banyo Düzenleyici Sepetler

Banyo düzenlemesinde kullanılabilecek olmazsa olmaz düzenleyicilerin arasında sepetler bulunmaktadır. Sepetler hem kullanışlı hem de dekoratif bir görünüm sunması açısından sıklıkla tercih edilmektedir. Banyo özellikle el yıkama lavabosunun üzerine konulan sepetlerde metal, hasır ya da plastik malzemelerin kullanılması ıslanma durumunda zarar görmesini engelleyecektir. El yıkama lavabosunun alanı ve büyüklüğüne göre dikdörtgen, kare ya da daire formda tasarlanmış sepetler kullanılabilecektir.

5- Banyo Duvar Organizerleri

Banyonuz için hayat kurtaran düzenleyici tüyolar arasında bulunan duvar organizerleri oldukça kullanışlıdır. Pamuklu kumaş içeriği ile oluşturmuş olmaları nedeniyle gerekli durumlarda makineye atılarak yıkanabilir. Farklı bölmelerden oluşan bu organizerlere kişisel bakım ürünleri gibi hafif tüm araç gereçler yerleştirilebilecektir. Banyonun tüm duvarlarında rahatlıkla kullanılabilmesi sebebiyle dekorasyonda daha şık ve ferah bir görünüm oluşturulabilecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha − 4 = 1