Banyolarda Hangi Renk Seçilmeli?

0
2641

“Günün yorgunluğu en güzel nerede atılır?” sorusuna çoğu insan “Banyoda ılık bir duş ile” cevabını veriyor. Peki banyomuz nasıl olmalı? Hangi renkler ile hangi renkler kombin edilmeli? Hangi malzeme kullanılmalı? İşte tüm bunları yanıtları…

Son dönemin en popüler banyo fayanslarından biri mermer görünümlü olanlar. Damar damar renkleriyle ihtişamı temsil eden mermerin koyu renkleri de tercih edebilirsiniz, açık gri tonlarını da.

MOR VE PEMBE
Eğer etrafınızda neşeniz ile tanınıyorsanız sizin tercihiniz mor ve pembenin kusursuz kombini olabilir. Zira mor ve pembe, birbirine olan uyumuyla banyonuza neşe ve mutluluk hissi getirecek ve şık bir banyoya sahip olmanızı sağlayacaktır. Mor ve pembe ile romantik bir banyo dekorasyonu oluşturmanız mümkün.

MAVİ
Yorgun bir iş gününden sonra rahatlamak için kendisini banyoya atanlardansanız mavi banyolar sizin için biçilmiş kaftan. Çünkü mavinin insan beyninde rahatlatıcı özelliği bilinmekte. Çeşitli mavi tonları ve turkuvaz genellikle beyaz renk ile kombine ediliyor.

TOPRAK TONU VE KUM RENGİ
Eğer doğal renklerin seviyorsanız toprak tonu ve kum rengi sizin için en ideal renk. Ahşap kahverengi tablolar ve bej mükemmel bir uyum sağlıyor.

KREM VE ALTIN
Krem ve altın renklerini birbiriyle olan uyumu görenleri kendine hayran bırakıyor. Tercihiniz yalın ama şık banyolar ise, krem ve altın renkleri tam size göre. Bu renkler lüks bir banyo izlenimi verirken aynı zamanda huzurlu bir banyoya sahip olmasını sağlıyor.

TURUNCU VE YEŞİL
Banyonuzda neşe ve eğlenceden yana bir görünüm istiyorsanız turuncu ve nane yeşili ideal renkler arasında.

ANTRASİT VE SİYAH
Hayalinizde ultra modern bir banyo varsa siyah ve antrasit tam size göre. Günümüzde vitrifiye ve armatür seçeneklerinde de sık tercih edilen siyah ve antrasit, çarpıcı ve modern banyoların rengi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 49 − 42 =