Kırışıklıklar Nasıl Geçer?

0
1394

Yaşınız ilerledikçe artan kırışıklıklar kurtulmak mı istiyorsunuz? O halde doğru adrestesiniz. Kırışıklıklardan doğal ve bitkisel yollar ile kurtulmak mümkün. Herkesin evinde bulunan pratik malzemeler ile yüzünüzdeki çizgilerden kurtulmak sizin elinizde. Nasıl mı? Detaylar makalemizde…

İşte kırışıklık oluşumunu engelleyecek doğal yöntemler…

IHLAMUR MASKESİ
Bir miktar ıhlamurun çiçek ve yapraklarını ezin. Daha sonra süt ve salatalık suyu ilave ederek krem kıvamına gelinceye kadar yoğurun ve gece yatmadan önce cildinize iyice sürün.Bu maskeyi haftada iki defa uygulayabilirsiniz.

GREYFURT MASKESİ
1 yemek kaşığı greyfurt suyu, 1 tatlı kaşığı ekşi krema, 1 tatlı kaşığı havuç suyu, 1 tatlı kaşığı pirinç ununu iyice karıştırın ve cildinize uygulayın. Yarım saat bekledikten sonra ılık su ile durulayın. Bu uygulamaya 2 haftada bir devam edebilirsiniz.

ANANAS MASKESİ
Ananas çekirdeklerini ovun ve kırışıklı alana yavaş hareketler ile sürün ve 15 dakika bekletip yıkayın. Ayrıca yeşil ananas ve elma suyunu da karıştırıp kırışıklıkların bölgeye uygulayabilirsiniz.

BAL MASKESİ
1 yemek kaşığı bal, 1 fincan limon, 1 çorba kaşığı badem yağı, yarım fincan süt ve 2 adet yumurta akını iyice karıştırıp yüzünüze uygulayın. yaklaşık 20 dakika bekledikten sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın.

TAHİN PEKMEZ MASKESİ
1 yemek kaşığı pekmez, 1 yemek kaşığı tahin, 10-15 damla limon suyu ve yarım çay kaşığı tuzu iyice karıştırın. Bu karışımı daha önceden temizlediğiniz cildinize masaj yaparak sürün ve bir süre bekleyip yıkayın. Bu uygulamayı haftada 2 kez yapabilirsiniz.

YUMURTA MASKESİ
1 yumurta akını 2 çorba kaşığı çiçek balı ile iyice karıştırın ve ardından yüzünüze uygulayın. 15-20 dakika bekledikten sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Gün aşırı bu uygulamaya devam edin. Yalnız her seferinde taze karışım hazırlamaya özen gösterin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 73 − 72 =