Gergi Tavan Modelleri

0
4563
Gergi Tavan Modelleri

Gergi tavan modelleri barisol de denilen bu modeller, bir çeşit polimerden üretilen malzeme ile mimari tavan kaplaması alanında estetik ve çağdaş bir görünüm vererek, düzgün ve hafif yüzeyler oluşturan bir tür tavan kaplamadır. Gergi tavan modellerinde yaratıcılığın da sınırlarını zorlayan ve gerilerek montajı yapılan bu tavan kaplamaların en önemli farkı tavana yakın olarak kullanılmasıdır.

Gergi tavan estetiği veya özgün tavan tasarımına sahip mekanları oluşturarak gergi tavan birçok sınırsız alternatifler sunmaktadır. Uzmanlık alanında gergi tavan olan bu modellerle birçok farklı gergi tavan modelleri hazırlanabilmektedir. Salon gergi tavan modelleri mutfak veya diğer tüm alanlar fark etmeden gergi tavan modelleri yaptırılabilir.

Gergi Tavan Modelleri

Gergi Tavan Nedir?

Gergi tavan nedir kısaca özetlendiğinde yeni malzeme ve tekniklerle her mekânda sorunsuz uygulama imkânı olan, mevcut tavana, projeye uygun şekilde hazırlanan profillerin sabitlenmesi ve bu profillerin çeşitli malzeme ve materyaller ile kaplanması giydirilmesidir. Bu işlem, gergi tavan modelleri olarak isimlendirilse de benzeri türde birçok işlemlerde mevcuttur. Gergi tavanlarda özgün tasarım çalışmaları yapılarak uygulanabilir böylece mekânda görsel, estetik, bütünlük kolayca oluşturulabilir.

Gergi Tavan Fiyatları

Gergi tavan fiyatları konusunda uzman ekiplerce verilen gergi tavan fiyatları montaj ve ürün hizmetlerinde metrekare bazı fiyatlandırma esas olarak alınır. Fakat metrekare birim fiyat çalışması yapılırken birçok etken göz önüne alınır ve fiyatlar en uygun şekilde sunulmaktadır. Bu çalışmalarda yani gergi tavan fiyatlarının ayarlanmasında göz önüne alınan maliyet ve konular şu şekilde sıralanmaktadır,

  • Uygulama yapılan projenin büyüklüğüyle kapsamı, gergi tavan fiyatları oluşturma aşamasında oldukça önem taşır, fiyat hesaplanması açısından bir ev kompleks bir yapının maliyetleri aynı olmaz.
  • Kullanılması istenen malzemelerin özellikleriyle tercih edilecek gergi tavan modeli uygulamalarında, özel lake kumaş kaplamalarda aydınlatma dahil olarak ışıklandırmalı modellere kadar farklı görsellik sağlayarak çeşitli model skalası bulunur.
  • Projelerin durumuna göre, görev alacak ekip veya eleman sayısı, proje bitiş tarihi için belirtilen proje uzunluğu, kısa olması gibi etkenler fiyatları etkileyebilir.
  • Gergi tavan fiyatları oluştururken ister yaşam alanı, iş alanı, sağlık ve spor tesisi, kütüphane ve her diğer mekâna mevcut halinden çok daha keyif verici ve çekici hale getirir.
Gergi Tavan Modelleri

Asma Tavan Gergi Tavan Modelleri

Asma tavan, gergi tavan modelleri çeşitleri arasında bulunuyor. Tavanlara yapılan kaplama malzemeleri, modelleri özelliklerine göre değişse en yoğun kullanımda olanlarıdır. dekorlarını modernize etmeyi düşünenler için etkili olan asma tavan gergi tavan modelleri, salonlara, antrenize, koridorlarınıza veya yatak odalarınız için etkili olabilmektedir. Sınırsız seçenek olunca kararsız kalmanız normaldir bu nedenle örnek çalışmaları inceleyerek profesyonellerle görüşebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Mutfak Dolabı Boyama

Gergi Tavan Nasıl Yapılır?

Gergi tavan nasıl yapılır konusunda bilindiği gibi fön makinesinden daha güçlü bir makine vasıtasıyla bu kumaş tavan profillerine ısıtıp gererek monte edilir. Bu kadar basit olan bu işlem, alçıpan tavan sistemlerinde olduğu gibi tozlu ve yoğun uğraşı isteyen bir uygulama değildir. Üstelik gün içerisinde kısa bir süreç içerisinde mobilyalarınızı taşıyıp kaldırmaya gerek duyulmadan yapılan bir uygulama olmaktadır.

Gergi tavanlar, suya, neme, ısıya ve UV ışınlarına karşı son derece dayanıklı bir üründür. Geri dönüştürülebilir malzemelerden üretildiği halde çürümez ve deforme olmaz, üstelik mikrop veya bakteri barındırmaz, bükülme ve kırılma gibi sorunlar da olmaz. Sade gergi tavan modelleri veya diğer tüm modeller başta olmak üzere, bakım, onarım veya tamirat gibi de ekstra bir masrafı da bulunmaz, tıpkı montaj veya sökülmesi gibi oldukça kolay bir durum olmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 1 + 5 =