Dolgun Saçlara Ulaşmanın Yolları

0
1685

Doğal ve bitkisel yöntemlerle dolgun saçlara sahip olun. İşte sizler için derlediğimiz dolgun saçlara ulaşmanın yolları…

Sağlıklı, dolgun ve parlak saçlara sahip olmak her kadının ortak hayali. Ama çoğu kez bu hayal, hayalden öteye geçemiyor. bir servet harcanan şampuanlar, saç bakım kremleri, saç maskeleri tatmin edici olmuyor. Halbuki az ama öz bilgilerle dolgun saçlara ulaşmak mümkün. Nasıl mı? İşte cevabı…

Öncelikle bilmeniz gerek şey, saçınızı kestirmeniz saçlarınızı daha sağlıklı yapmayacaktır. Bu bilgi, doğru bilinen bir yanlıştır.

Saçınızı fazla taramak yerine şekil vermeniz gerektiğinde taramayı tercih edin. Ayrıca kullandığınız tarak ya da fırçanın kalitesine dikkat edin. Keskin metal ya da plastik uçlu tarak tercih etmenizi öneriyoruz

Bir diğer husus ise saçınızı sıkı bantlarla toplamamak yerine rahat bırakın. ‘Ne ilgisi var’ demeyin. Saçlarınız fark etmeden yıpranıyor.

Tüm bunlara dikkat ettikten sonra can alıcı noktaya geliyoruz. Derinlemesine temizlik… Evet doğru temizlik demek, saha sağlıklı ve kaliteli saçlar demek. Peki nasıl yapılır doğru temizlik? İşte aşamaları..

1 fincan taze sıkılmış limon suyu veya sirkeyi saçlarınızı şampuanladıktan sonra döküp, masaj yaparak iyice yedirin. Saçlarınızı duruladıktan sonra saç kremi sürün ve yıkayın.

Bu uygulamanın ardından saçlarınızdaki tüm kirlerden arındığını ve saçlarınızın daha bakımlı ve parlak göründüğünü göreceksiniz.

(Bu yöntemi 2 haftadan önce tekrarlamamayı öneriyoruz.)

Saç maskesini de unutmamak gerek.

BİTKİSEL SAÇ MASKESİ
1 yumurta sarısı, 1 çay bardağı demlenmiş çay, 1 çorba kaşığı badem yağı ve 2 damla limon suyunu bir kapta karıştırın ve Saç diplerinize uygulayın. 10-15 dakika bekledikten sonra şampuanla yıkayın.

Evde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz bu maske ile hayallerinizdeki dolgun saçlara bir adım daha yaklaşacaksınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha + 18 = 19