Doğtaş Mobilya 2018 Çocuk odası takımları ve fiyatları

0
3885

Türkiye’nin bilinen markalarından Doğtaş Mobilya’nın 2018 çocuk odası takımları görücüye çıktığından beri epey ilgi görmekte. Neredeyse tüm mağazalarında satışa çıkan ürünler beğeni ile karşılandı.

İşte Doğtaş Mobilya 2018 Çocuk odası takımları ve fiyatları:

Smart Genç Odası

Cappuccino ve çikolata tadında, tadına doyulmaz bir oda. Sloganıyla gençlerin beğenisine sunulan bu takımın fiyatı 1795 TL.

SKY Genç Odası

SKY Genç Odası satış fiyatı: 3.295 TL

Ürün Bilgileri:

100×200 ve 120×200 Latalı başlıklı karyola, komodin, çalışma masası, çalışma masası üst modül, kitaplık, 2 kapılı ve 3kapılı gardırop, şifonyer ve gardırop yan modülü gibi farklı modül alternatifleri içeren stil sahibi bir genç odası takımı. Antik meşe, lake beyaz ve turkuazın eşsiz kombinasyonunda trend bir tasarım. Dolaplardaki SENSYS kendinden yavaşlatıcı menteşeler ve tandem ray özellikli çekmeceler ile yumuşak ve sessiz kapanışlar. Oval hatlı, beyaz deri karyola başlığında kullanılan takımın rengiyle uyumlu düğme ve akrilik şeffaf kulplar genç odaların modern yüzünü ortaya çıkarırken, kumaş özelliği ile uzun ömürlü kullanım kolaylığı sağlıyor. Takımın turkuaz rengi ile uyumlu akrilik şeffaf kulplar Komodin ve şifonyerde kullanılan inceltilmiş turkuaz rengi panellerle estetik bir görünüme sahip olan Sky, modül altlarında kullanılan kalın alt panel sayesinde ise yıllarca kullanılabilecek bir tasarım. Takımın beyaz ve turkuaz rengi ile uyumlu tavan ve masa lambası, nevresim ve yatak örtüsü ve sandalye gibi konsepti tamamlayan aksesuarları, tüm ihtiyacı tek bir noktadan karşılayabilme imkanı sunuyor. Sky Genç Odası 5 yıl Doğtaş garantisi altındadır.

PASIFICA Genç Odası

Ürün Fiyatı: 3.945

Ürün Bilgileri: 

Her detayın sadeliğin altını çizdiği bir seri. Geleneksel formların yeni yüzeylerde hayat bulduğu bir koleksiyon. Duru, genç ve içten.

Pasifica’nın ilk bakışta sizi çeken özelliği, verniksiz ahşapla saf beyazın enfes buluşması olacak. Detaylardaki olağanüstü simetri, mükemmeliyet arayışındakilerin kalbini fethedecek. Keskin hatları soft renkler yumuşatacak.

COUNTRY Genç Odası

Ürün bilgileri: 5.685 TL

Ürün fiyatları güncel Doğtaş fiyatlarıdır. Ürün fiyatları zamanla değişim gösterebilir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha + 48 = 58