Banyolara Vintage Dekorasyonu Nasıl Uygulanir (20 Resim)

0
2361

Banyo Tasarımına Vintage Dokunuşlar

Evin sıklıkla kullanılan bölgelerinden olan banyolarda şık ve kaliteli bir görünüm her zaman ayrıcalıklı olur. Yapacağınız dokunuşlar sayesinde banyoları sıkıcılıktan uzak hale getirebilirsiniz. Yaratacağınız farklı hava için özellikle son dönemlerde ‘Vintage’ görünümü oldukça trend olmasıyla ön plana çıkar. Vintage dekorasyona sahip banyolar, hem alışılagelmişten farklı hem de bir o kadar fonksiyoneldir. Yapı elemanlarının tamamının birbiriyle uyum içerisinde olmasını sağlayan fikirlerde tercih edilebilecek renk alternatifleri de oldukça geniştir.

Banyolara Vintage Dekorasyonunu Nasıl Uygulayabilirsiniz?

Banyonuzda vintage havası estirmek istiyorsanız öncelikli olarak yapı elemanları üzerinden tercihlerinizi şekillendirmelisiniz. Vitriye seçimlerinizde klasik modeller üzerinde yoğunlaşmanız durumunda dekorasyonda eşsiz vintage dokunuşlarını sağlayabilme olanağınız bulunur.

Batarya olarak kullanılacak tasarımların tamamında renk olarak trend seçimlerle birlikte klasiğe yönelmeniz doğru olur. Güçlü vurguları tam anlamıyla yansıtabilmeniz için gerekli olan her şeyin birbiriyle uyum içerisinde olması büyük öneme sahiptir.

Vintage dekorasyonda duş perdeleri, havlu tasarımları ve paspaslar da yüksek derecede etkilidir. El yapımı tekstil ürünleri de bu konuda önemli derecede yardımcılarınız olarak tanımlanabilir.

Banyonuza katacağınız vintage stil için komple bir bütünlüğü sağlayabilmeniz yüksek derecede önem taşır. Banyonuza ruh katacak yenilikçi tasarımda tercih edeceğiniz bu stille beraber geçmişe geri dönüş yapabilmeniz mümkün.

Vintage dokunuşlarınızın tamamı, etkileyici görünümü ilk andan hissettirebilecek detaylardan oluşacaktır. Yapacağınız her bir değişim, banyoya girdiğiniz anda farkı ayrıntılı olarak görmenizde etkili olur.

Ornek Vintage Banyo Resimleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 14 − 8 =