2019 Mondi Mobilya Genç Odası Takımı Modelleri ve Fiyatları

0
3430

Hem spor hem şık hem de hesaplı bir genç odası takımı satın almak imkansız değil. İşte sizler için derlediğimiz 2019 yılı Mondi Mobilya genç odası takımı modelleri ev fiyat listesi…

Sunset Genç Odası Takımı

Sunset Genç Odası Peşin fiyatı 3,498 TL

Lavin Genç Odası Takımı

Lavin Genç Odası Takımı Fiyatı: 3926 TL

Trend moda olan gri, beyaz renk uygulamalı Lavin Genç, gri renk tonlarında klapa ve iki farklı model kulp uygulaması, doğal ahşap renginde köşeli yüksek ayak uygulamaları ile genç odalarını rahatlatıcı ve ferahlık katacak modern tasarıma sahiptir. Ayrıca yüksek ayak özelliği kolay temizlik rahatlığı sağlamaktadır.

Mondi Mobilya’nın 2019 yılı için çıkardığı yeni modelleri yukarıda sizler için derledik. Geçtiğimiz yıllarda satışa çıkardığı ve trendi hala devam eden bir kaç modelimizi de aşağıdadır.

Helen Genç Odası Takımı

Helen Genç Odası Takımı Fiyatı: 4,699 TL

Mondi Home Vienna Genç Odası Takımı

Genç kızların yeni gözdesi Vienna Genç Odası; fildişi rengi kaplaması, gold rengi dekoratif süsleri, yaldızlı fitilleri, altın yaldızlı ve püsküllü kulpları, iki varyantta kullanılabilen çalışma masası ve lükens yüksek ayakları gençlerin hayallerini süsleyen şık ve fonksiyonel genç odasını tüm zarafetiyle evinize getiriyor.

Vienna Genç Odası takımı fiyatı: 3,855 TL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha + 44 = 54