Küçük alanlar için 6 Muhteşem Banyo Dekorasyon Fikri

0
3432

Çağdaş yaşamda konutlar sınırlı yaşam alanlarına sahiptir. Daha doğrusu küçük metrekareler daha yaygın bir hal aldığı konuma doğru yol alıyoruz. Daha küçük yaşam alanları bizleri bu dairelerin her köşesinden en iyi şekilde yararlanmamızı gerektiriyor.

Evlerimizi döşerken ve tasarlarken, daha büyük ve lüks ortak alanlara sahip olabilmek için bazı alanlardan kısmamız gerekiyor. Ancak bu küçük alanların kötü görüneceği ya da kötü döşeneceği anlamına gelmez. İşte banyolar bu alanlardan biri. Pratik ve estetik bir arada kullanılırsa, kullanım açısından rahat ve görsel açıdan muhteşem görüntüler ortaya çıkarılabilir. Ve bu küçük alanlar pek çok lüks ve büyük banyoya meydan okuyabilir.

Bu yazıda size 6 muhteşem banyo tasarımını paylaşacağız. Hepsi sınırlı bir alana sahip kompakt bir şekilde tasarlanmış. Her biri ayrı bir karaktere sahip olan banyolarda iyi malzemeler, kullanışlı depolama alanları kullanılmış. Paylaşacağımız 6 adet muhteşem banyo tasarımını iyice inceleyerek tasarlayacağız banyo alanları için ilham alabilirsiniz.

1- Dar alanları zarif ve modüler göstermek için grinin zerafetini kullanın

2- Güneş benzeri bir aydınlatma ve yeşil çimen gibi paspaslar ile doğal görünüm

3- Zekice ve optimal biçimde alan kullanımı

4- Şeffaf duşakabin alanı daha büyük gösterecektir

5- Canlı renkler ve tuhaflık…. Renkli ve canlı renkler alanın küçük hissini yok eder.

6- Doğal ışık ve temiz hava muhteşem bir ferahlık hissi verir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 92 − = 88