Genç Odaları İçin Renk Fikirleri

0
4203

Çocuğunuz artık gençliğe adım mı atıyor? Giydiklerinden, yediklerine, zevklerinden saç stillerine varıncaya kadar her şeyleri değişiyor mu? Artık o tatlı tatlı hazırladığınız odasında da sıkılmaya mı başladı? Değişim vakti geldi öyleyse. Peki hangi renk tercih edilmeli, genç odalarında en trend renk kombinleri neler? İşte detaylar…

LACİVERT VE PEMBE
Eğer genç bir kızınız varsa ve çarpıcı bir oda hayal ediyorsanız bu renkler tam size göre olabilir. Lacivert ve pembe renkler bir arada kullanılarak romantik ve sofistike bir genç odası oluşturmanız mümkün.

SARI VE LİLA
Marjinal bir oda istiyorsanız sarı ve lilanın o göz alıcı uyumu sizi büyüleyecektir. Tam gençler gibi kıpır kıpır olan bu kombin aynı zamanda çocuğunuzun ders çalışmasına da teşvik edecektir.

TURUNCU VE YEŞİL
Odanızda ferahlık ve canlılık istiyorsanız turuncu ve yeşil uyumu tam size göre olabilir. Hem kız hem de erkek odalarında kullanılabilinen bu kombin genç oda üreticilerin en çok tercih ettiği renk.

KIRMIZI VE TURKUAZ
“Enerjinin bir rengi olsa ne olurdu?” sorusuna şüphesiz bir çok insan kırmızı der. Gençlerin canlılığı için iyi bir tercih olan kırmızı, turkuaz ile kombin edildiğinde ortaya muhteşem odalar çıkıyor.

GRİ
Şık bir oda için en iyi tercihlerden birisi muhakkak gri. İster kırmızı ister mavi ister ise pembe aksesuar ve nevresimlerle kombin yaparak göz alıcı bir odaya sahip olabilirsiniz.

MAVİ VE ALTIN
Hem kızınız hem de oğlunuz için bir oda dekore edecekseniz mavi ile altın renklerini kullanabilirsiniz. Arada altın detaylar ile hareketlendireceğiniz odanıza hayran kalacaksınız.

MAVİ-BEYAZ VE KIRMIZI
Oğlunuzun beğeneceği bir oda tasarlamak istiyorsanız mavi, beyaz ve kırmızının harika uyumu tam size göre.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 2 + 1 =