Ev Girişi Dekorasyon Önerileri

0
3114

Evini girişi aslında evinizin önsözü hükmündedir. İlk gelen kişi, evin giriş bölümüne bakarak ev hakkında fikir sahibi olur. Peki ev girişlerine iyi bir imza atmanın kuralları nelerdir? İşte detaylar…

MERDİVEN BOŞLUKLARI

Dubleks evlerde ev girişi dekorasyonu merdiven altlarından başlıyor. Akla ilk gelen şey merdiven altlarını depolama alanı olarak kullanmaktır. Ancak bunu yaparken daha modern büyük çekmece şeklinde dolaplar ile mekanı daha minimalist hale getirebilirsiniz.

KİŞİYE ÖZEL ALANLAR
Girişlerin hem düzenli kalması hem de farklı bir görünüme kavuşması için kişiye özel dekoratif kutular veya şık sepetler kullanılabilinir. Terlikleri ortadan kaldırmak için iyi bir seçim olacak kumaş kutular da alternatifleri arasında yer alıyor.

AKSESUARLAR

Eve girenlerin ilgisini en çok duvarlar çeker. Girişinizi bomboş duvarlar yerine çerçeveli resimler, dekoratif aynalar veya aile fertlerinden oluşan fotoğraf sergisi ile zenginleştirilebilirsiniz.

EŞYALAR

Bomboş girişler yerine uygun alanlarda uygun eşyalar ile mekanı şık bir hale getirmek mümkün. Dresuarlar antreye canlılık katacağı gibi, bunun dışında kolon arasına yerleştirilen bank oturma alanları da seçenekler arasında yerini alıyor.

DAR BİR ALANDA DUVARLARDAN FAYDALANIN
Duvar Saati
Eğer sahip olunan giriş dar ise duvarlar en iyi kurtarıcıdır. Duvarlara askılar mante edilebileceği gibi uzun raflarla da alan zenginleştirilebilirsiniz. Hatta kara tahta boyası ile boyanan bir duvar ile eğlenceli bir mekan tasarlamak mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 8 + 2 =