Dubleks Merdiven Modelleri

0
1546
Dubleks Merdiven Modelleri

Dubleks merdiven modelleri özellikle son dönemlerde dubleks evlerin de revaçta olması ile birlikte çok fonksiyonel, farklı, modern ve estetik bir hale bürünmüştür. Oldukça fazla birbirinden farklı türlere ve yapılara sahip olan modeller karşımıza çıkmaya başlamıştır. Evinizin dekorasyonuna çok ayrı bir hava katan bu modeller ile evler çok şık ve modern bir yapıya kavuşmaktadır. Her zevke ve tarza uygun dubleks merdiven modellerinden birini seçerek evinize ayrı bir hava katabilirsiniz.

Dubleks merdiven modelleri, ev dekorasyonuna uyum sağlayabilmesi için pek çok farklı renkler, ferforje korumalıklar ve duvar süslemeleri ile dizayn edilebilmekte ve bu sayede evinizin tüm havasına ayak uydurabilmektedir. Revaçta olması nedeniyle günümüzde model bakımından oldukça farklı tarzlar ve malzemeler kullanılarak tasarlanan ve üretilen bu merdivenler oldukça modern bir yapıya sahip olabilmektedir. Dubleks merdiven modelleri için en çok tercih edilen ve kullanılan malzemeler ise şunlardır;

Dubleks Merdiven Modelleri
  • Ahşap merdiven modelleri
  • Beton merdiven modelleri
  • Cam yapılı merdiven modelleri
  • Çelik merdiven modelleri
  • Metal merdiven modelleri
  • Otantik merdiven modelleri
  • Kıvrımlı merdiven modelleri
  • Mermer merdiven modelleri
  • Granit merdiven modelleri

Bu ve bunun gibi daha birçok farklı model ve malzeme seçeneği, dubleks evleri için özel bir merdiven tasarımı isteyenler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Evinizin  dekoruna ve renklerine en çok uyum sağlayacak modelleri seçmek ve tarzınızı ortaya koyabilmek için çok fazla seçenek firmalar tarafından sizlere sunulmaktadır.

Dubleks merdiven modellerinin evinize uyum sağlayabilmesi için öncelikle kullanılacak olan malzemenin evin fonksiyonel yapısına uygun olması gerekmektedir. Seçecek olduğunuz modelin yapısı, tarzı ve renkleri evinize fazla veya eksik kalmamalı tam olarak uymalıdır. Bu yüzden dubleks merdiven modelleri seçilirken tüm bu detaylar göz önünde bulundurulup bir çok farklı model içerisinden size en uygun olanı bulup bir karar verilmesi gerekmektedir.

Dubleks Merdiven Modelleri

Ev içi merdiven fiyatları

Ev içi merdiven fiyatları, merdivende kullanılan malzemeler, basamak sayısı, işçiliği, tasarımı, korumalıkları gibi pek çok duruma göre farklılık göstermektedir. Ev içi merdiven fiyatları belirlenirken özellikle kullanılan malzemenin maliyetine ve diğer etmenlere göre basamak başına bir fiyat belirlenmektedir. Günümüzde pek çok farklı malzeme ile üretimi yapılabildiği için fiyat konusunda da bu yüzden çok fazla farklılık göstermektedir. Kullanacak olduğunuz dubleks merdiven modelleri veya ev içi merdiven modellerinin malzemesi, işçiliği, uzunluğu gibi etmenler ile evinize yapılacak olan basamak sayısı üzerinden ödeyecek olduğunuz fiyat belli olacaktır.

Oldukça uygun fiyatlı malzemeler ile de yapılabilen bu merdivenler eğer bütçeniz çok değilse bile şık ve modern bir görüntüye sahip olabilmektedir. Sade modeller diğer tarz ve modern yapılara göre fiyat açısından çok daha makuldür.

Ahşap Merdiven Modelleri

Ev içi merdiven modelleri arasında özellikle Ahşap Merdiven Modelleri, en çok tercih edilenlerden biridir. Bu modellerin diğerlerine göre daha çok tercih ediliyor olmasının belli başlı nedenleri bulunmaktadır. Ahşap merdiven modellerinin tercih edilme nedenleri şunlardır;

  • Ahşap malzemelerin evlerde çok sıcak ve doğal duruyor olması
  • Ahşap malzemelerin herhangi bir sağlığa zararlı bileşene sahip olmaması
  • Hafif ve kullanışlı olmaları
  • Kolay inşa edilebiliyor olmaları
  • Kolayca şekil verilebilir olmaları nedeniyle çok çeşitli modeller üretilebiliyor olması
  • Neredeyse tüm ev dekorlarına uyum sağlayabiliyor olması
  • Maliyetinin eğer çok kaliteli ağaç malzemelerinden üretilmediyse oldukça uygun olması

Bunlar gibi nedenlerden dolayı ahşap merdiven modelleri, evlerinin yapısına ve dekorasyonuna uygun dubleks merdiven modelleri arayan ve evine şık ve modern bir hava katsın isteyenler için çeşitli model ve malzeme seçenekleri ile oldukça ilgi görmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 74 + = 80