Cilt Lekelerini Geçiren Doğal Yöntemler

0
1468

Cilt lekeleri ile başınız dertte mi? Güneş lekesi ya da sivilce lekesi canınızı mı sıkıyor? Bu lekelerden nasıl kurtulurum diye mi düşünüyorsunuz? Öyleyse doğru adrestesiniz. Cilt lekelerini geçiren doğal yöntemler ile sıkıntılarınızda kurtulun. Detaylar makalemizde…

Yüzümüzde çıkan istenmeyen sivilceler sonradan kahverengi lekelere dönüşebiliyor. Peki bu lekelerden nasıl kurtulabiliriz? Cilt lekelerini iyileştiren bu formül ile yepyeni bir cilde sahip olacaksınız…

Lekeleri gidermek için kullanacağımız ana maddemiz limon.Limonda bol miktarda bulunan sitrik asit cilt lekelerine karşı oldukça etkilidir. Ayrıca limon, kararan dirsek ve dizlerde oluşan kararmalar için de kullanılır.

Limonu bir pamuk yardımı ile leke olan yerlere uygulayın. Cilt tipinize göre 15 dk ile 1 saat arasında yüzünüzde bekletip ılık su ile yıkayın. Düzenli olarak kullanıldığında bu lekelerin görünümünün önemli oranda hafiflediğini göreceksiniz.

DİKKAT: Çok yağlı bir cilde sahipseniz 1 saat, kuru bir cilde sahipseniz 15 dk bekleyin. Çünkü sonuçlar, cilt tipine göre değişiklik gösterebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha − 6 = 1