Kış İçin En Güzel Ev Dekorasyon Önerileri

0
5167

Sizi heyecanlandıracak, kış dekorasyonunuz için size yol gösterici olacak en güzel ev dekorasyon önerilerini sizler için derledik. İşte detaylar…

1. Renk Bloklama

‘Renk bloke etme’ eğilimi kış mavilerine mükemmel bir etki bırakacaktır. Birkaç kontrast tonu ile harikalar yaratabilirsiniz. Dengeyi korumak adına zemini beyaz tutun. Bu, renklerin alana yenik düşmesini engelleyecektir. Ayrıca şık yan masalar da tercih etmeyi unutmayın.

2. Turkuaz Seçim

Turkuaz ve mavi arasında oturan yükselmekte olan bir ton… Bir odaya daha parlak bir açı vermek için kullanılacak mükemmel gölge türüdür. Yani kışın bir ev için ideal… Fotoğrafta da gördüğünüz gibi taze beyazla birleştiğinde soluk sarışın ahşapla harika görünebilir.

3. Doğaya Geri Dönüş

Güzel organik seramikler, şık halılar, dokuma abajurlar ve keten masa örtüleri kışın sizin evizde rüzgarlar estirebilir.

4. Geometrik Karo

Güzel geometrik fayanslar banyo ya da mutfağınızda şık duracaktır. Renk seçiminde de sonbahar tonlarını kullanmanızı öneririz.

5. Çiçekli Duvar Kağıdı

Çiçekli duvar kağıdı ve büyük baskılar odanıza romantik bir unsur katacaktır.

6. Kadife Mobilyalar

Yoğun ve zarif kaplaması ile görkemli kumaş yerine düz kadife mobilyalar ve yastıklar tercih edin. Renk seçiminizi ise yanmış portakallar, derin kızılcık veya yumuşak kestane gibi sıcaklardan yapabilirsiniz.

7. Tek Renk Tonu

Tek renk kesinlikle bu sezon bize gelen en güçlü trend.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha + 37 = 46