Gözenek Küçültme Maskeleri

0
1737

Genişlemiş gözeneklerin güzelliğinize gölge düşürmesine izin vermeyin. Bitkisel ürünlerle evde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz maskeler ile genişlemiş gözeneklerinizi küçültebilir, arzu ettiğiniz güzel bir yüze kavuşabilirsiniz. İşte gözenek küçültme maske önerileri…

YUMURTA AKI MASKESİ
2 yumurta akı ile, yarım sıkılmış limonu karıştırıp yüzünüze uygulayın. 10 dakika kadar bekleyip soğuk su ile durulayın. Bu uygulamayı bir ay boyunca haftada bir kaç kez tekrarlayın.

ŞEKER MASKESİ
2 yemek kaşığı şekeri bir yemek kaşığı zeytinyağı ve bir kaç damla limon suyuna ilave edin. Hazırladığınız bu karışımı yavaşça yüzünüze sürün ve 20-30 saniye bekleyip ardından soğuk su ile yıkayın. Bu uygulamayı haftada birkaç kez düzenli olarak yapınca değişime inanamayacaksınız.

SALATALIK MASKESİ
Gözenekleri küçültmek için doğal bir sıkılaştırıcılardan olan salatalık aynı zamanda cildinizin dokularını sağlıklı hale getirir. Salatalığı rendeleyip suyunu çıkarın ve hazırladığınız bu suyu pamuk yardımı ile cildinize sürün.
Bu suyu cildinize pamuk yardımıyla yedirin. Yaklaşık 20 dakika bekleyip yüzünüzü soğuk su ile yıkayın.

ELMA SİRKESİ UYGULAMASI
Eşit oranda su ve elma sirkesini karıştırın ve bir pamuk yardımı ile yüzünüze uygulayın. Yaklaşık bir dakika bekleyip yüzünüzü yıkayın.

Bu içeriğe de göz atabilirsiniz…

Gözenek Küçültme Yöntemleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 53 − 44 =