Duvar Kağıdı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

0
1762

Duvar kağıtları evlere bazen daha modern bir hava katmak, bazen çocuklara sevdiği karakterleri daha sık görmelerine imkan tanımak, bazen ise ortamı daha geniş göstermek amacı ile kullanılıyor. Siz de duvar kağıdı yaptırmaya karar verdiyseniz nelere dikkat etmeniz gerektiğini de bilmelisiniz. İşte sizler için derlediğimiz duvar kağıdı seçerken dikkat edilmesi gerekenler…

ISIYA DAYANIKLILIK
Duvar kağıtları zaman içerisinde nemden ya da ısıdan en fazla etkilenecek yapıya sahiptir. Duvar kağıdınızın kolay kolay deforme olmasını istemiyorsanız alırken nem ve ısıya en dayanıklı olanlarını tercih edin.

KENARLARA DİKKAT!
Duvar kağıdının duvarda kusursuz görünmesini istiyorsanız kenarları düzgün kesilmiş olmasına ve modellerde kayma olmadığına emin olun.

TEMİZLİK
Ev hanımlarının en hassas olduğu konu şüphesiz ki temizlik. Duvarlar da zaman içinde ortamdaki tozdan ve kokudan etkilenerek temizliğe ihtiyaç duyar. Duvar kağıdı alırken satıcı ya zamanla deterjan ve suya maruz kaldığında renginde değişiklik olmayacak ürünleri tercih ettiğinizi söyleyebilirsiniz.

SAĞLIK
Muhakkak insan için en önemli şey sağlık. Her ne alırsanız alın sağlıklı materyallerden üretilmiş olup olmadığını sorun. Duvar kağıtlarının da sağlıklı olan maddeler kullanılarak üretilmiş olanlarını tercih edin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 2 + 3 =