Baykuş Temalı Eğlenceli Dekoratif Ürünler

0
2525

Baykuş desenli dekorasyon oldukça rövanşta olan bir seçenek. Eğlenceli ortamlardan hoşlananların sıkça tercih ettiği baykuş figürleri nasıl kullanılmalı? Nerelerde kullanıldığı zaman daha şık olur? İşte detaylar…

YASTIKLAR

Baykuş figürlerini objelerde kullanmak ana tema olarak kullanmaktan daha doğru bir tercih olacaktır. Koltuğun üzerine yerleştirilmiş baykuş temalı yastıklar ile mekan daha eğlenceli hale gelebilir. Ancak koltukların sade olması oldukça önemlidir.

AKSESUARLAR

Baykuş temalı bir dekor hayal edenler için seçenek baykuş desenli biblolar veya vazolar olabilir.

TABLOLAR

Baykuş temasını duvarlara taşımak da mümkün. Duvara asılan küçük ya da büyük tablolarla bu trende ayak uydurabilirsiniz.

BANYO GEREÇLERİ

Evin banyosunu da baykuş figürünü ile dekore edebilirsiniz. Sıvı sabunluklarda baykuş figürüne yer verilebileceği gibi havlu ve banyo tekstilinde de kullanmak mümkün.

MUMLAR

Ramantiklikten hoşlananlarlar da baykuş modasına uyabilir. Romantik mumlar alırken baykuş figürlü olmaları değişik ve şık bir seçim olacaktır.

MUTFAK

Bu tema için tercih edilen alan mutfak ise kavanozlarda baykuş temasını kullanmak. Sandalye minderlerini bu konsepte uygun dekore etmek mekanı eğlenceli hale getirecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 37 − = 30