Evinizin Dekorasyonunu Hesaplı Yenilemenin 5 Yolu

0
2547
wallapeper
Evinizin dekorasyonunu değiştirmek istiyorsanız küçük dokunuşlar ile hesaplı olarak yenilikler katmanız mümkün. Sizler için hazırlamış olduğumuz 5 öneriye bir göz atın.

Perdeleri Değiştirin 

Eğer dekorasyonu birazda olsa değiştirmek istiyorsanız işe ilk olarak perdelerden başlamalısınız. Evin herhangi bir odasında kullanacağınız uçuk bir pembe ton veya yeşil bir ton perde ile odanızda huzurlu ve romantik bir hava girmesini sağlayacaksınız.

Evinizin Dekorasyonunu Renkli Aksesuarlarla Değiştirin

Yatak odanızda pastel tonlarda bir yatak örtüsü ile ona uygun olan aksesuarlar kullanarak farklı bir görüntü elde edebilirsiniz. Örnek olarak, yatak örtünüze uygun olarak canı bir abajur odanızın havasını bir anda değiştirebilir.
colurfull furni

Evinize Bahçe Mobilyaları Taşıyın 

Salıncak sandalyeler gibi bahçe mobilyalarını evinize alabilirsiniz. Uygun olan bir odanın cam kenarına salıncaklı bir köşe kurarak huzur dolu bir köşe yaratabilirsiniz.

Canlı Tonlarda Mobilyalar

Salonunuzda canlı renkler ile hareketlendirin. Mesela kırmızı renk bir sallanan koltuk ile ilgi çeken bir parçayla odanıza yenilik katmanız mümkün olacaktır. Yeni bir mobilya alacağınız gibi olan bir mobilyanın rengini de değiştirebilirsiniz.

Duvar Kağıtları

Salon veya yatak odanızın bir duvarını farklı desen ve renklerde duvar kağıdı ile kapayabilirsiniz. Yatak odanızda duvar kağıdınız ile uygun olacak şekilde makyaj masası veya aksasuarlar ile enerjik bir hava yakalayabilirsiniz.
wallapeper

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 53 − 44 =