2016 Ev Dekorasyonu İçin Yatak modelleri

0
3708
Farklı Yatak Modelleri

2016 Ev Dekorasyonu Hakkında Bilgi

Günümüzde artık ne denli modernleşmiş olsak dahi zaman zaman eskiye dönmeyi seven bireyler içimizde bulunmaktadır. Çok hoş, sade ve şık tasarımlara sahip olan mobilyaların ağırlıklı olduğu 2016 ev dekorasyonunda vintage tarzı mobilyalar da baş göstermeye başlamışlardır. Bu tip mobilyaların evdeki uyumu son derece önemlidir. Aynı zamanda vintage tipi mobilyaların sade şıklık ile birleşen halini görmek de mümkündür. Hoş bir uyum yakalandığında neden olmasın?

2016 Ev Dekorasyonu Yatak Modelleri

Sizler için en hoş ve yeni moda yatak modellerini araştırdık. 2016 yılında ev dekorasyonlarında en çok kullanılan yatak modelleri aslında alışıldıktan daha farklı modeller olarak karşımıza çıktılar. Yüksek yatakların yanı sıra alçak, hatta yere sıfır olan yataklar veya yere gömülü yataklar 2016 yılı ev dekorasyonu yatak modellerinde gözümüze çarpan modeller arasında oldular. Aynı zamanda havaya asılmış olan yataklarda son derece havalı bir görünüm sağlıyorlar.

Aynı zamanda 2016 yılında, bazalı yataklara yeni bir bakış açısı getirilmiş ve baza yerine daha çok yatak altı çekmecesi kullanılmış. Aslında bu durum daha kullanışlı gibi görünüyor. Her defasında bazayı açmak için güç sarf edeceğimize yatağımızda yatarken bile elimizi uzatıp çekmeceden ihtiyacımız olan şeyi alabiliriz.

2016 Ev Dekorasyonu Yatak Modelleri Resimleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

WC Captcha 1 + = 7